Looking For Anything Specific?

Φωτια Αχαια - Φωτιά Αχαΐα: Εκκενώνεται και ο Λόγγος, κάηκαν σπίτια ... / Είναι ένας από τους πολλούς πυροσβέστες που βρέθηκαν στη φωτιά στη δροσιά και την πτέρη αχαΐας που έκαψε εκτάσεις και ζώα.

Φωτια Αχαια - Φωτιά Αχαΐα: Εκκενώνεται και ο Λόγγος, κάηκαν σπίτια ... / Είναι ένας από τους πολλούς πυροσβέστες που βρέθηκαν στη φωτιά στη δροσιά και την πτέρη αχαΐας που έκαψε εκτάσεις και ζώα.. Δύο πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την φωτιά στην αχαΐα περιγράφουν τα γεγονότα όπως διαδραματίστηκαν. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό. Με την διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν την φωτιά της τετάρτης είχε επιφορτιστεί κλιμάκιο της πυροσβεστικής με εντολή του αρχηγού του πυροσβεστικού σώματος.

#πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η αχαΐα από τη νέα πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στη. «στην κοινότητα κούμπερι αχαΐας έχουν μεταφερθεί με ασφάλεια οι κάτοικοι της κοινότητας δροσιάς, που εκκενώθηκε προληπτικά λόγω της φωτιάς», ανέφερε σήμερα. Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή του καλεντζίου ύστερα, δεύτερη φωτιά εκδηλώθηκε, αυτή τη φορά λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης, στην περιοχή της ελικίστρας και του σουλίου.

Το tempo24.gr στη φωτιά στον Κρίνο - Έπεσε στο δάσος ...
Το tempo24.gr στη φωτιά στον Κρίνο - Έπεσε στο δάσος ... from tempo24.news
Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαία και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη. Δύο πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την φωτιά στην αχαΐα περιγράφουν τα γεγονότα όπως διαδραματίστηκαν. H φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις με τον αέρα να τη σπρώχνει προς το χωριό. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η αχαΐα από τη νέα πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στη. Μεγάλη επιχείρηση της ελ.ασ βρίσκεται αυτή την ώρα σε. «ενεργούσαμε στη φωτιά, είχαμε σβήσει τον τομέα μας και κάναμε. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας.

Δύο πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την φωτιά στην αχαΐα περιγράφουν τα γεγονότα όπως διαδραματίστηκαν.

«η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η αχαΐα από τη νέα πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στη. Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί η άνω ζήρια, ενώ οι φλόγες πλησιάζουν το χωριό καμάρες. Είναι ένας από τους πολλούς πυροσβέστες που βρέθηκαν στη φωτιά στη δροσιά και την πτέρη αχαΐας που έκαψε εκτάσεις και ζώα. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Στις φλόγες παραδόθηκαν κατοικίες στη ζήρια αχαΐας, τη στιγμή που οι δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα. Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές. «ενεργούσαμε στη φωτιά, είχαμε σβήσει τον τομέα μας και κάναμε. Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα: Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή του καλεντζίου ύστερα, δεύτερη φωτιά εκδηλώθηκε, αυτή τη φορά λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης, στην περιοχή της ελικίστρας και του σουλίου. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Μεγάλη επιχείρηση της ελ.ασ βρίσκεται αυτή την ώρα σε.

Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας. Είναι ένας από τους πολλούς πυροσβέστες που βρέθηκαν στη φωτιά στη δροσιά και την πτέρη αχαΐας που έκαψε εκτάσεις και ζώα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην αχαΐα και συγκεκριμένα στην περιοχή στροφυλιά και έχει σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές.

Μεγάλη φωτιά σε δασική περιοχή στην Αχαΐα - PatrisNews ...
Μεγάλη φωτιά σε δασική περιοχή στην Αχαΐα - PatrisNews ... from www.patrisnews.com
H φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις με τον αέρα να τη σπρώχνει προς το χωριό. Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί η άνω ζήρια, ενώ οι φλόγες πλησιάζουν το χωριό καμάρες. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην. Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. «ενεργούσαμε στη φωτιά, είχαμε σβήσει τον τομέα μας και κάναμε. Με την διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν την φωτιά της τετάρτης είχε επιφορτιστεί κλιμάκιο της πυροσβεστικής με εντολή του αρχηγού του πυροσβεστικού σώματος. Δύο πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την φωτιά στην αχαΐα περιγράφουν τα γεγονότα όπως διαδραματίστηκαν.

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας.

Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί η άνω ζήρια, ενώ οι φλόγες πλησιάζουν το χωριό καμάρες. Με την διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν την φωτιά της τετάρτης είχε επιφορτιστεί κλιμάκιο της πυροσβεστικής με εντολή του αρχηγού του πυροσβεστικού σώματος. Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην αχαΐα και συγκεκριμένα στην περιοχή στροφυλιά και έχει σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία. «ενεργούσαμε στη φωτιά, είχαμε σβήσει τον τομέα μας και κάναμε. «στην κοινότητα κούμπερι αχαΐας έχουν μεταφερθεί με ασφάλεια οι κάτοικοι της κοινότητας δροσιάς, που εκκενώθηκε προληπτικά λόγω της φωτιάς», ανέφερε σήμερα. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Μεγάλη επιχείρηση της ελ.ασ βρίσκεται αυτή την ώρα σε. Δύο πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την φωτιά στην αχαΐα περιγράφουν τα γεγονότα όπως διαδραματίστηκαν. Η φωτιά λόγω των θυελλωδών ανέμων, επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο. Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή του καλεντζίου ύστερα, δεύτερη φωτιά εκδηλώθηκε, αυτή τη φορά λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης, στην περιοχή της ελικίστρας και του σουλίου. Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα:

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό. Στις φλόγες παραδόθηκαν κατοικίες στη ζήρια αχαΐας, τη στιγμή που οι δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές. Μεγάλη επιχείρηση της ελ.ασ βρίσκεται αυτή την ώρα σε. Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού.

λιοστασι τακης καρβελης δυτικα νεα δυτικη αχαια καρβελης ...
λιοστασι τακης καρβελης δυτικα νεα δυτικη αχαια καρβελης ... from dytikanea.gr
«στην κοινότητα κούμπερι αχαΐας έχουν μεταφερθεί με ασφάλεια οι κάτοικοι της κοινότητας δροσιάς, που εκκενώθηκε προληπτικά λόγω της φωτιάς», ανέφερε σήμερα. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί η άνω ζήρια, ενώ οι φλόγες πλησιάζουν το χωριό καμάρες. Με την διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν την φωτιά της τετάρτης είχε επιφορτιστεί κλιμάκιο της πυροσβεστικής με εντολή του αρχηγού του πυροσβεστικού σώματος. Η φωτιά λόγω των θυελλωδών ανέμων, επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί η άνω ζήρια, ενώ οι φλόγες πλησιάζουν το χωριό καμάρες.

Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί η άνω ζήρια, ενώ οι φλόγες πλησιάζουν το χωριό καμάρες. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην αχαΐα και συγκεκριμένα στην περιοχή στροφυλιά και έχει σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Στις φλόγες παραδόθηκαν κατοικίες στη ζήρια αχαΐας, τη στιγμή που οι δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα. Η φωτιά λόγω των θυελλωδών ανέμων, επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην. H φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις με τον αέρα να τη σπρώχνει προς το χωριό. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η αχαΐα από τη νέα πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στη. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαία και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη.

Posting Komentar

0 Komentar